Article Archive

 • Geplaatst op 04 oktober 2020

  Corona maatregelen

  Aangepaste maatregelen voor ttv De Sprint ivm Corona

 • Geplaatst op 12 maart 2020

  Wedstrijden afgelast

  In verband met het Corona virus heeft de NTTB besloten alle wedstrijden tm 31 maart niet door te laten gaan.

 • Geplaatst op 07 februari 2020

  Flyeren voor ttv De Sprint

  De posters en flyers voor werving van nieuwe jeugd voor tafeltennis vereniging De Sprint zijn al op een paar plekken in Brielle te vinden! Onder andere bij de DA drogist op het Ruggeplein, BRAVO, Jumbo en de Sint Leonardusschool. Wie doet er binnenkort mee met een proefles? sport Brielle kids

 • Geplaatst op 19 september 2019

  Voor in de agenda: Kerstklaverjassen op vrijdag 20 december

  Ook dit jaar weer op de agenda, het kerstklaverjassen.Dit keer op vrijdag 20 december volgens het gebruikelijke recept dwz op zijn Rotterdams en aannemen niet verplicht.Ook dit jaar zorgt de organisatie weer voor mooie prijzen en feestelijke hapjes.Het inschrijfformulier hangt vanaf medio november in de hal op de Rik.We hopen weer op een leuke club deelnemers.Cora en Marianne

 • Geplaatst op 18 september 2019

  Competitie in volle gang - thuiswedstrijden Heren 1 op 28 september en 2 november

  De najaarscompetitie is inmiddels weer in volle gang en iedere dinsdag- en vrijdagavond kan er worden genoten van spannende wedstrijden op de Rik.Heren 1, speelt dit seizoen in ieder geval nog thuis op zaterdag 28 september en zaterdag 2 november.Kom uw favoriete team dus gerust eens aanmoedigen.

 • Geplaatst op 27 januari 2019

  Uitslag Clubkampioenschappen 2019

  Jan van de Velde is de clubkampioen van 2019 !Na een zware finale tegen Mark van Ruiven wist Jan in 5 sets uiteindelijk als winnaar uit de bus te komen.Mark steeg boven zichzelf uit door in de 5e set vanaf een 6-1 achterstand terug te komen tot maar liefst 4 matchpoints, Maar uiteindelijk was het toch Jan die met de trofee aan de haal ging.Dat een aantal gedoodverfde favorieten niet aanwezig kon zijn doet niet ter zake.Clubkampioen is degene die op die ene specifieke avond als beste uit de bus komt. Dus Jan, een verdiende overwinning !Op de dinsdag ervoor, zijn ook nog de clubkampioenschappen gespeeld in de verschillende licentieklasses, de uitslag hiervan is als volgt:H-Licenties: Henny Vervat (1) en Rob de Jong(2)G-Licenties: Kees van Doorn (1) en Daan van Geest (2)F-Licenties: Bas Visser (1), Mike Landman (2)E-Licenties : Jan van de Velde (1), Andre Landman(2), Erik Nigggebrugge(3)D-Licenties: Martin Lankair (1), Martijn Bekker (2)

 • Geplaatst op 26 januari 2019

  Algemene Ledenvergadering 2019 - woensdag 20 februari 2019

  Alle leden hebben reeds persoonlijk een mail met de uitnodiging en de stukken ontvangen. Het bestuur rekent erop dat alle leden aanwezig zullen zijn !

 • Geplaatst op 23 januari 2019

  Barrooster

  Nieuw barrooster staat online! Deze kan je vinden on het kopje Bardienst.

 • Geplaatst op 13 december 2018

  Clubkampioenschappen 2019

  Dinsdag 15 januari zijn de clubkampioenschappen in de eigen licentie klasse. Gevolgd door de open klasse op vrijdag 18 januari. Allebei de keren aanvang om 20.00. Inschrijven ter plaatse. Een mooie gelegenheid om je voor te bereiden op de komende voorjaarscompetitie die over twee weken alweer van start gaat.9 berichten in totaal.

Return to Homepage