Uitslag Clubkampioenschappen 2019

Geplaatst op 27 januari 2019

Jan van de Velde is de clubkampioen van 2019 !Na een zware finale tegen Mark van Ruiven wist Jan in 5 sets uiteindelijk als winnaar uit de bus te komen.Mark steeg boven zichzelf uit door in de 5e set vanaf een 6-1 achterstand terug te komen tot maar liefst 4 matchpoints, Maar uiteindelijk was het toch Jan die met de trofee aan de haal ging.Dat een aantal gedoodverfde favorieten niet aanwezig kon zijn doet niet ter zake.Clubkampioen is degene die op die ene specifieke avond als beste uit de bus komt. Dus Jan, een verdiende overwinning !Op de dinsdag ervoor, zijn ook nog de clubkampioenschappen gespeeld in de verschillende licentieklasses, de uitslag hiervan is als volgt:H-Licenties: Henny Vervat (1) en Rob de Jong(2)G-Licenties: Kees van Doorn (1) en Daan van Geest (2)F-Licenties: Bas Visser (1), Mike Landman (2)E-Licenties : Jan van de Velde (1), Andre Landman(2), Erik Nigggebrugge(3)D-Licenties: Martin Lankair (1), Martijn Bekker (2)