Tafeltennissport voor 50-plussers

BRIELLE- Tafeltennisvereniging (Ttv) de Sprint biedt tafeltennis voor 50-plussers aan. Een leuke manier om sociale contacten op te doen en tegelijkertijd je conditie op peil te houden. Tafeltennis is bij uitstek een sport voor alle leeftijden. Je kan zelf bepalen hoe actief je achter de tafel staat. Je kunt als een jonge god naar voren en achteren springen, vanuit stand rustig een balletje over slaan en alles wat daar tussenin zit. Tafeltennis is bovendien een heel toegankelijke sport. Je hebt er geen spierballen of ijzersterke conditie voor nodig. Qua materiaal is alleen een batje noodzakelijk. En mocht je geen eigen batje hebben, dan kun je die bij ons gewoon (gratis) lenen. Naast het sportieve aspect is er ook nog het sociale aspect van tafeltennis. Je staat niet zo ver weg van elkaar zoals bij tennis dus tussen de punten door is er altijd de gelegenheid om even een grapje te maken of te praten. Hier is natuurlijk ook uitgebreid de kans voor in onze kantine waar je tussen het sporten door ook wat kan drinken of eten. Kortom, tafeltennis is een ideale manier om gezonde beweging en gezelligheid te combineren.


Ttv de Sprint is elke dinsdagochtend tussen 09:30 en 12:00 uur een tafeltennis instuif organiseren waar we de mogelijkheid bieden aan 50-plussers om lekker een balletje te komen slaan. Neem vooral uw vrienden mee want er zijn meer dan genoeg tafels en hoe meer zielen, hoe meer vreugd. De eerste 3 keer zijn gratis, daarna kost het slechts € 2,50 per keer inclusief een gratis eerste kopje thee of koffie. Reden genoeg dus om het een keer uit te proberen of een keer te komen kijken.

Ttv de Sprint heeft het voordeel over een eigen gebouw met een gezellige kantine te beschikken. Deze is gelegen aan De Rik 22B, tussen het oude postkantoor en het streekarchief/voormalig waterschapshuis. Er is een apart parkeerterrein voor de deur waar u uw auto of fiets gemakkelijk kwijt kunt. Heeft u overdag helemaal geen tijd maar wilt u graag een keer langskomen om het uit te proberen, dan kan dat ook op een doordeweekse avond (di, do of vrijdag) vanaf 20:00 uur. Als u vragen of opmerkingen heeft over 50+ tafeltennis kunt u mailen naar voorzitter@ttv-de-sprint.nl.