Article Archive

• Geplaatst op 27 januari 2019

Uitslag Clubkampioenschappen 2019

Jan van de Velde is de clubkampioen van 2019 !Na een zware finale tegen Mark van Ruiven wist Jan in 5 sets uiteindelijk als winnaar uit de bus te komen.Mark steeg boven zichzelf uit door in de 5e set vanaf een 6-1 achterstand terug te komen tot maar liefst 4 matchpoints, Maar uiteindelijk was het toch Jan die met de trofee aan de haal ging.Dat een aantal gedoodverfde favorieten niet aanwezig kon zijn doet niet ter zake.Clubkampioen is degene die op die ene specifieke avond als beste uit de bus komt. Dus Jan, een verdiende overwinning !Op de dinsdag ervoor, zijn ook nog de clubkampioenschappen gespeeld in de verschillende licentieklasses, de uitslag hiervan is als volgt:H-Licenties: Henny Vervat (1) en Rob de Jong(2)G-Licenties: Kees van Doorn (1) en Daan van Geest (2)F-Licenties: Bas Visser (1), Mike Landman (2)E-Licenties : Jan van de Velde (1), Andre Landman(2), Erik Nigggebrugge(3)D-Licenties: Martin Lankair (1), Martijn Bekker (2)

• Geplaatst op 26 januari 2019

Algemene Ledenvergadering 2019 - woensdag 20 februari 2019

Alle leden hebben reeds persoonlijk een mail met de uitnodiging en de stukken ontvangen. Het bestuur rekent erop dat alle leden aanwezig zullen zijn !

• Geplaatst op 23 januari 2019

Barrooster

Nieuw barrooster staat online! Deze kan je vinden on het kopje Bardienst.

• Geplaatst op 13 december 2018

Clubkampioenschappen 2019

Dinsdag 15 januari zijn de clubkampioenschappen in de eigen licentie klasse. Gevolgd door de open klasse op vrijdag 18 januari. Allebei de keren aanvang om 20.00. Inschrijven ter plaatse. Een mooie gelegenheid om je voor te bereiden op de komende voorjaarscompetitie die over twee weken alweer van start gaat.

4 berichten in totaal.

Return to Homepage